Zinzino BalanceTest

Nyerjen egyedülálló betekintést szervezete omega-6:3 egyensúlyába, és nézze meg saját „előtte” és „utána” BalanceTest eredményeit. Ezt a tesztet a független VITAS laboratórium fejlesztette ki. Könnyen elvégezhető száraz-vércsepp vizsgálati módszer, amit az otthonában gyorsan elvégezhet. Segít az Ön egészségmegőrző protokollja elkezdésében. 

1 db: 155 € 109 €

2 db: 310 € 155 €

Miért Euró?

A Vásárlás gombra kattintva átnavigálunk a Zinzino hivatalos oldalára. A termék megvásárlása ott történik.

Omega 6:3 egyensúly ellenőrzése néhány lépésben

A Zinzino BalanceTest egy önmagunkon egyszerűen, ujjbegyből nyert száraz vércseppek (DBS) segítségével elvégezhető teszt, amellyel elemezhetjük a kapilláris vérben lévő zsírsavakat. A DBS-ről tudományosan bizonyított, hogy ugyanolyan pontos, mint a vénás vér, ha a zsírsavakat kell elemezni. Csak néhány csepp vérre van szükség az ujjbegyéből egy Whatman® szűrőpapírra, és kevesebb mint egy percet vesz igénybe.

A norvég VITAS Analytical Services anonim módon végez elemzést 11 különböző zsírsav százalékos tartalmára vonatkozólag. Ezek együttesen a vérben található zsírsavaknak hozzávetőleg mintegy a 98%-át teszik ki. A kapott értékek a vérsejtek élettartamával megegyező hosszúságú időszak, vagyis a legutóbbi 120 nap étrendjét tükrözik. Az eredményt nagyjából 10-20 nap elteltével teszik közzé a zinzinotest.com weboldalon.

Miért jó?

  • Egyszerűen elvégezhető vércseppes önteszt
  • 11 különböző zsírsavat mér a vérben
  • Tájékoztat omega-6:3 egyensúlyról

 

Hogyan működik?

Végezze el az első* BalanceTest öntesztet, majd azonnal kezdje el szedni a Zinzino Balance termékek előírt napi adagját. Folytassa a Balance termékek fogyasztását a javasolt 120 napon át, majd végezze el a második BalanceTest önellenőrzést, hogy megtudja, miként változott a zsírsavprofilja.

Zinzino Balance termékek »»»

*Ha az első eredmény 3:1 vagy kedvezőbb omega-6:3 arányt mutat, vegye fel a kapcsolatot a Zinzinóval, mert Önnek nincs szüksége a Balance termékekre.

A teszt a következő zsírsavakat méri meg: Palmitinsav, Sztearinsav, Olajsav (omega-9) Linolsav (omega-6) Alfa-linolénsav (omega-3) Gamma-linolénsav (omega-6) Dihomo-gamma-linolénsav (omega-6) Arachidonsav (AA, omega-6), Eikozapentaénsav (EPA, omega-3), Dokozapentaénsav (DPA, omega-3) Dokozahexaénsav (DHA, omega-3)

 

A teszt elvégzése

1. A Zinzino tesztje jóváhagyott in vitro diagnosztikai termék a saját vérminta otthoni begyűjtésére.

Először mossa meg a kezét szappannal, majd meleg vízzel öblítse le és szárítsa meg!

2. Vegye ki a mintavételi kártyát a papírborítékból. Őrizze meg a borítékot későbbi felhasználás céljából.

Tépje le a SAVE (őrizze meg) részt a mintakártyáról, és készítsen fényképet a Test ID (tesztazonosító) számról. Ön kizárólag a saját teszteredményét láthatja anonim tesztazonosítójával. Helyezze a kártyát az asztalra, a két körrel felfelé.

3. Élénkítse fel a vérkeringést karkörzéssel vagy keze lefelé tartott 20 másodperces rázásával.

4. Vegye ki az egyszer használatos ujjbegyszúrót. Távolítsa el az átlátszó biztonsági kupakot, és az ujjbegyszúró már készen is áll a használatra.

Alkoholos törlőkendővel törölje meg az ujja hegyét (a középső ujját javasoljuk).

Helyezze az ujjbegyszúrót ujjbegye belső részéhez, amely az asztalon lévő gyűjtőcsík felé néz. Nyomja az ujjbegyszúró felső végét az ujja felé, amíg kattanást nem hall. Az ujjbegyszúró automatikusan apró sebet ejt az ujjon.

5. A szűrőpapírt ne érintse meg ujjal!

6. Előbb az egyik körbe cseppentsen vért, majd ha azzal megvan, csak utána térjen át a másikra! Gyengéden nyomja meg az ujját, és várja ki, amíg egy vércsepp a körbe cseppen! Ha egy vércsepp nem tölti ki a kört, várja ki a következőt cseppet az ujjából!

Hagyja a mintavételi kártyát vízszintes helyzetben, szobahőmérsékleten legalább 10 percig állni, hogy a minta teljesen megszáradjon.

7. Helyezze vissza a mintavételi kártyát a papírborítékba. Majd helyezze a papírborítékot a fémtasakba, és zárja le.

FONTOS: Ne távolítsa el a szárítótasakot a fémtasakból!

8. Helyezze a zárt fémtasakot a nagy borítékba, amelyen a laboratórium címe található.

FIGYELEM! Lássa el a megfelelő mennyiségű postai bélyeggel a borítékot, mielőtt feladja azt.

Regisztrálja tesztkódját a www.zinzinotest.com weboldalon! Ezen a weboldalon találja meg később saját teszteredményeit is. Az eredmény 10–20 nap alatt készül el.

FONTOS: Őrizze meg a kártya SAVE (őrizze meg) részét. Ön kizárólag a saját teszteredményét láthatja anonim tesztazonosítójával.

Teljes BalanceTest tájékoztató letöltése

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

EZ ÜRES - NE TÖLTSD KI!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Miért euróban vannak megadva az árak?

A javasolt táplálék-kiegészítők forgalmazója svéd ZINZINO Nordic AB. Ez a weboldal a ZINZINO független partnere, a terméket maga a ZINZINO Nordic AB szállítja ki, ezért vannak az árak euróban megadva.  

Nincs eurós számlám. Hogy tudok fizetni?

A rendelésed bankkártyával tudod kifizetni. Bármilyen forint alapú kártyával tudsz fizetni. A cég euróban kapja  meg a termék ellenértékét, a bankod viszont forintban fogja a számládról levonni. 

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási költség csomagonként 7 €, szállítási címtől és súlytól függetlenül.

Milyen gyakran szállítanak?

A kezdőcsomag szállítása a megrendelést követő egy-két héten belül várható. Ez két hónapra elegendő étrend-kiegészítőt tartalmaz. A további termékeket kéthavonta szállítja a cég, azaz az előfizetés hat hónapja alatt összesen három csomag érkezik. Ezzel szállítási költségek spórolunk, hiszen így a havi előfizetéshez csak 3,5 € szállítási költség adódik hozzá. 

Pénzvisszafizetési garancia

Ha az első BalanceTest alapján az omega6:omega3 arányod 3:1 vagy annál jobb, visszakapod az előfizetésed már befizetett részét. A pénzvisszafizetési garancia csak havi előfizetés esetén érvényes. 

Mi az a ZINZINO?

A ZINZINO olasz szó jelentése: egy kis valami, aminek nagy értéke van. 

A 2005-ben alapított svéd ZINZINO tesztek alapján kifejlesztett, tudományosan bizonyítottan hatékony, csúcskategóriás étrend-kiegészítőket, ill. bőrápoló és életmód termékeket kínál. 

2012-ben részesedést vásárolt a norvég BioActive Foods AS cégben. Ekkor született meg a Zinzino balance ötlete.

2014 óta a NASDAQ OMX First North értéktőzsdén jegyzett társaság. 2015-ben már bekerült az elit ligába, a 25 legnagyobb és legaktívabban kereskedő cégek közé.

Ugyanebben az évben megszerezte a BioActive Foods SA 100%-át és egyedüli tulajdonossá vált. A vállalat célja az omega-6 és omega-3 zsírsavak helyes egyensúlyának visszaállítása és megtartása táplálkozási tanácsok, illetve magas színvonalú termékek segítségével.

Szintén a ZINZINO tulajdonában van a 2001-ben alakult, pártatlan és tekintélyes Faun Pharma AS. A Faun Pharma szerződéses gyártója ismert étrend-kiegészítőkkel, egészséges élelmiszerekkel, sporttáplálkozással és kozmetikumokkal foglalkozó márkáknak. A ZINZINO termékek nagy részét is itt gyártják,

A sarkanyellen.hu üzemeltetője független ZINZINO partner. A termékek ellenértékét közvetlenül a ZINZINO-nak fizeted, és a termékeket a ZINZINO szállíttatja ki hozzád.